-------------------------------------------------- --------------------------------------------------
Makluman : Sekiranya anda mempunyai isu atau cerita untuk di TERJAH, di BONGKAR atau di KERJAKAN, sila KLIK SINI atau scroll terus ke bawah blog untuk email terus kepada kami 10 SI BUDAK HITAM (10SBH). --------------------------------------------------

BLOGGERS NETWORK @ PERAK

Bloggers Network Perak LEMBIK!

~



Gelihati 10SBH melihatkan perihal Nizar kita yang dah semakin memperlihatkan ketidakwarasan diri beliau setelah kemalangan di hadapan Bangunan UMNO Perak tempohari. Kenapa 10SBH berkata sedemikian, lihat saja dengan kenyataan terbaru dari Nizar dalam satu temubual dengan media ANTI MELAYU dan ISLAM. 

Media alternatif iaitu (BLOGGERS NETWORK PERAK) gagal mencabar media arus perdana seperti Utusan Malaysia. Tidak cukup dengan kenyataan itu, beliau mengakui bahawa  group BLOGGERS NETWORK PERAK LEMBIK aka LEMBAB dalam mencipta isu-isu panas. BLOGGERS NETWORK PERAK hanya tahu SPIN isu sedia ada, tetapi untuk mencari isu mereka sebenarnya BODOH.

Pada pendapat 10SBH, sudah tentu BLOGGERS NETWORK PERAK ni kecewa dengan kenyataan dari Nizar yang disanjungi. Kenapa Nizar mengeluarkan kenyataan yang sebegini atau adakah Nizar sudah merasakan peluang Pakatan Rakyat untuk merampas Perak sudah hampir ke penghujungnya. Mungkin juga kerana tenteranya sudah ketandusan isu. Sudah tepu pemikiran mereka dek kerana menabur fitnah sepanjang masa, ataupun dek kerana doa menjatuhkan bala kepada orang lain. Akhirnya, sekali lagi mereka ditimpa bala.

Jelas, dengan isu ini dapat kita lihat, kerajaan pimpinan DS Dr Zambry pada hakikatnya berjaya mengembalikan kepercayaan rakyat Perak kepada UMNO dan BN. Isu ini juga membuktikan bahawa BLOGGERS NETWORK PERAK dibayar dan bukan bergerak secara individu. Mungkin kerana  sudah tidak mampu dibayar, akhirnya kualiti bloggers turun mendadak sehingga menjejaskan Nizar.

Beberapa individu yang pernah aktif membantu BLOGGERS NETWORK PERAK mengaku menerima sejumlah wang tunai dan beberapa peralatan seperti laptop, kamera dslr yang bernilai 3-4 ribu ringgit di samping berberapa peralatan lain.

Kepada kerajaan pimpinan DS Dr. Zambry, 10SBH mengharapkan prestasi yang baik ini dapat diteruskan dan buat bloggers anak jati Perak, bersama-samalah kita berusaha MENGHAPUSKAN kumpulan BLOGGERS NETWORK PERAK.

13 Comments:

  YANG GAMBI

Friday, January 22, 2010

Salam bro, teruskan perjuangan walaun pun tanpa upah....... kebenaran harus dipertahankan...

  Anonymous

Friday, January 22, 2010

Nizar byr ke? Betulke? NIZAROJIMMMMM...

  Mahasiswa

Friday, January 22, 2010

Bagi aku Nizar tak boleh samakan blog2 dia dgn utusan malaysia.2 media yg berbeza.

Tapi kalau dia akui blog2 pasukannya lemah..bermakna blog2 barisan setapak ke hadapan.

good job bro!

  pejuang///

Friday, January 22, 2010

Jangan mudah termakan dengan kata-kata kartun tu. Kenyataan dia penuh dengan muslihat.

Jgn krn kenyataan Nizar kita mula geli lebih. Akhirnya serangan dari bloggers Pro BN slow, seterusnya Bloggers PR potong di selekoh.

Seharusnya bila terkeluarnya kenyataan Nizar ini maka bloggers Perak harus menguatkan SAF dan mara ke hadapan bukan berpuak atau MENCATAS sesama sendiri. Macam apayang berlaku pada sekupangdua...

  Jeffry

Friday, January 22, 2010

SLM BRO..AGREE PENDAPAT BRO PEJUANG..JGN MUDAH MASUK PERANGKAP SI KATUN TU HUHUHU. TP BLOGGER JALANAN SEPERTI KITA NI HARUS MENERUSKAN PERJUANGAN. WLUPUN BKN 24 JAM TAPI YG PENTING FAKTA YG KITA CARI

  Anonymous

Friday, January 22, 2010

Blogger PR lembik dan sokongan rakyat Melayu terhadap PR juga semakin berkurangan.

Susah kalau jenis blogger yang tak faham erti tersirat.

  exUMNo

Friday, January 22, 2010

Lu promote lah cerita nie, nescaya blogger PR cool jer!... Memang strategi Nizar cukup berkesan dan mantap.

  10 BUDAK HITAM

Friday, January 22, 2010

Salam Yang Gambi,

Insyallah,10SBH akan sentiasa kekalkan prinsip dibawah panji-panji kebenaran.

Salam Mahasiswa,

Setuju juga!Drp pemerhatian 10SBH, kekuatan bloggers pro kerajaan kini lebih kuat berbanding sblm 2008 yg lalu.

Salam pejuang///,

Insyallah,semakin kuat strategi Nizar, semakin kuat 10SBH memperkukuhkan fakta menentangnya!

Salam Jeffry,

Betul bro.10SBH percaya rata-rata bloggers pro kerajaan yang ada di alam maya ni semuanya atas inisiatif sendiri tanpa mengharapkan balasan atau upah dalam menyalurkan fakta dan maklumat yang benar utk rakyat.

10SBH akan tetap memperjuangkan kedaulatan diraja,keharmonian rakyat dan menjadi mata-mata dalam mencari kecacatan dan kelemahan kerajaan terutamanya KERAJAAN PERAK.

Salam exumno,

10SBH percaya,rakan-rakan bloggers pakatan kini mungkin terkejut dan buka mata ATAU KECEWA dgn kenyataan Nizar.Namun sekuat mana pn bloggers pakatan,biarlah rakyat menilai sendiri yang mana kaca, yang mana permata.Yang mana fitnah, dan yang mana KEBENARAN.

Terima kasih semua komen anda!

  Anonymous

Saturday, January 23, 2010

'Beberapa individu yang pernah aktif membantu BLOGGERS NETWORK PERAK mengaku menerima sejumlah wang tunai dan beberapa peralatan seperti laptop, kamera dslr yang bernilai 3-4 ribu ringgit di samping berberapa peralatan lain.'

SIAPA2 INDIVIDU2 YG DIMAKSUDKAN ITU?
MENGAPA TIADA SEBARANG 'BUKTI' @ FAKTA UTK MENYOKONG KEYATAAN TERSEBUT?
BUKAN KAH INI JUGA MERUPAKAN SATU FITNAH MENGELUARKAN KENYATAAN TANPA BUKTI???

  Anonymous

Saturday, January 23, 2010

ya, betul..kpd 10SBH,seperti kenyataan anda berbunyi
'Beberapa individu yang pernah aktif membantu BLOGGERS NETWORK PERAK mengaku menerima sejumlah wang tunai dan beberapa peralatan seperti laptop, kamera dslr yang bernilai 3-4 ribu ringgit di samping berberapa peralatan lain.'

dimana bukti2@fakta2 utk menyokong kenyataan anda trtsebut?

  Anonymous

Monday, January 25, 2010

Umno yang bermimpi di siang hari. Kamu rasa betul. Tu la xnak gi pengajian agama. Umno tu dasar perjuangan pun x betul. Baca AlQuran baru tau perjuangan kome tu selari ke dengan kehendak agama. Perjuangan yang x bawa ke mana..dunia boleh la.

  Anonymous

Wednesday, January 27, 2010

Baguih le tu lembik je..drp blogger terlaknat adukatiruan tu!

  PEMUDA PAS GOPENG

Thursday, January 28, 2010

Dewan Pemuda PAS Kawasan Gopeng akan melancarkan team cybertrooper yang terdiri dari blogger di peringkat cawangan yang akan berfungsi untuk menyampaikan maklumat disamping mendedahkan kepincangan dan kegagalan wakil rakyat dari BN menjalan tugas dan amanah kepada rakyat.

Related Posts with Thumbnails

RECENT POSTS

WHAT VISITORS SAY ABOUT US

-------------------------------------------------------------------
WE WOULD REALLY APPRECIATE YOUR COMMENT, PLEASE !

-------------------------------------------------------------------
"Cerita yang dibawa oleh 10 budak itam ada faktanya..."
- Teropongalam
-------------------------------------------------------------------
"Cuma harapan saya, agar 10sbh lebih kuat berusaha untuk menjadi mata-mata dalam pentadbiran UMNO kini terutamanya di Negeri Perak."
- Mahasiswa
-------------------------------------------------------------------
"...rakyat sudah pun sedar, yang mana kaca yang mana intan! PRU13 nanti tsunami politik akan terus berlaku tapi.InsyaAllah BN dan UMNO kembali dipercayai oleh rakyat."
- Pak Tam
-------------------------------------------------------------------
"...TERUSKAN BONGKAR. JGN BIARKAN MEREKA DUDUK DGN TENANG..."
- Jeffry
-------------------------------------------------------------------
"Memang dah merosot, sebab nya PAS suka jadi "KUDA" DAP dan PKR. PAS sanggup jual maruah bangsa dan agama demi politik!"
- Malaysian-2Day
-------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------- Sekiranya anda mempunyai isu atau cerita untuk dikongsi bersama, anda boleh gunakan ruangan dibawah untuk email terus kepada kami 10 SI BUDAK HITAM (10SBH)
Nama Anda:
Email Anda:
Tajuk :
Isu/Cerita/Apa²jelah! :
Image (case-sensitive):